Tuesday, March 29, 2011

Aftonbladets nöjeschef, Klas Lindberg, i ny nakenskandal!

Det var med skräck, Klas nåddes av nyheten att ännu en ny radda privata nakenbilder nått ut till chockade läsare, världen över.

"Jag och familjen är hemskt upprörda. Detta har nu förföljt mig i flera år. Ska det aldrig ta slut?
Och varje gång det händer tar media-världen upp det och det får enorma proportioner. Förstår inte pressen att deras dubbelmoral bara ser till att sprida dessa skamliga bilder mer??"

Klas flamma, Josefine Sundström, säger till DM - "Detta är katastrofdålit! Och dessutom tycker ja att han ser alldeles för fet ut på de flesta av dessa skamliga bilder!? Han är i verkligheten nästan normal-utrustad och inte som på chockbilderna, pekfingerlik! Nån har missbrukat Klas förtroende å det grymmaste!!" (och här börjar Josefine tok-fnissa, av någon anledning..)

(obs bilden är INTE ett montage)

(DM kan intyga att Klas inte direkt ser välutrustad på de privata poseringsbilderna och han ser uppenbarligen fet ut - Döm själva)

"Vi ska stämma varenda jäla tidning som publicerar denna pseudonyhet", avslutar Klas.

(Aftonbladets Klick-magasin låtsas bli upprörda och ojar sig över att folks före-dettor sprider och säljer nakenbilder, samtidigt som de inte har något emot att göra reklam för alla svinaktiga tilltag som säljer lösnummer och reklam.)

No comments:

Post a Comment