Friday, April 15, 2011

Victoria Silvstedt - nu är du avslöjad!!

NU kan DM som första media avslöja sanningen bakom Victoria Silvstedt - Hon är en bluff!
Redan  när de första bilderna på Vickan publicerades var det ju något väldigt konstigt med proportionerna och man tyckte väl att så många timmars retusch orkar väl ingen redaktör slösa bort för att producera dessa bisarra kroppsdelar??


Nej nu vet vi -  Magazine-Victoria är helt enkelt en Avatar!! Digitalt skapad av en ung glasögon-nörd, som aldrig sett en naken kvinna förut. Det är t.ex. därför som hennes bröst såg ut som om de sitter precis under hakan osv...

Men vi har ju sett Vickan på stan och i kändispressen, påpekar ni kanske, och ingen har väl kunnat retuschera henne i real time!? Joo, säger vi, men har ni inte tänkt på att när man hör henne prata så låter hon ju som nån extremliberal Carl Bildt -kopia med löjligt överdriven Hälsingedialekt!?? En riktig ful-reaktionar-ego-tänkerbarapåsigsjälv gubbe som sitter o jäser?


Svaret är förstås, att det är det "hon" är - I själva verket är den Victoria vi ser ute, Thomas Idergard som transa(med uppblåsbara plastmeloner och löjligt stora buttricksläppar)!!


"Om ni tittar på övre bilden igen så blir det ju nu uppenbart att Viktoria är en utklädd man!! "

Om ni minns så var Thomas den populäraste Växthuseffektsförnekaren i tv(tills ingen bjöd in honom längre..). Thomas Idergard, som gärna gör vad som helst för pengar, har de senaste tre åren försörjt sig på att "Look-A-Lika" fröken Silvstedt i alla möjliga sammanhang.

"Lägg ner, säger DM, du e avslöjad!!"


(Retuscheringserans största påläggskalv påminner oss om en film med Jack Black..)

No comments:

Post a Comment