Monday, March 21, 2011

Nyhlén ryter till - Fixa håret eller få sparken!

Detta tydliga budskap möttes Improveme-medarbetaren Sabinje Von Gaffke när hon släntrade in på jobbet som vanligt på måndags-eftermiddan..

Sabinje som länge varit den enda (kvinnliga) medarbetaren,  på redaktionen, som inte gått med på att bleka håret tre gånger i veckan. Att hon sticker ut från mängden på detta nonchalanta sätt, har varit en återkommande källa till gräl o gnabb. Det har nu gått så långt att flera andra medarbetare fått muntliga varningar då de också tänkt dra ner på peroxiden (Erika R. m.fl..).. Daniel Nyhlén uppges vara rasande..

Sabinje själv säger att hon förstår hur "important" barbie-looken är för ett modernt "fashion-magazine", men att hon trodde att det "was enough" med att hon nästan visar "das breasts" på sin "baj-line-picture"...

Tyvärr skapade detta tilltag bara ännu mer problem då Daniel och de andra grabbarna på redaktionen genast ville visa upp sina egna välformade mans-bröst!

Fortsättning följer...

(Improveme fortsätter att håna folk och med en redaktion som tagen från Stepford Wifes, visar de tydligt att individualitet inte duger.)

No comments:

Post a Comment