Tuesday, March 22, 2011

Framtidens skönhetstrend - kloning!

Vi satte oss ned för en pratstund med plastikkirurgen Jan Jernbeck från Akademikliniken.

DM - "Så Jan berätta för läsarna om denna nya trend!?"
Jan - "Jo vi inriktar oss fram för allt på kvinnor över 30 som inte vill få bredare höfter eller hängbröst. I samband med deras regelbundna botox-behandling erbjuder vi nu 12 behandlingar + ett kloningsförsök som ett paket. Mycket populärt...men tyvärr är kloning både dyrt och svårt så det krävs ganska många försök innan vi lyckas. Dessutom så krävs en hel del genetiskt pill för att peta in d-kupor, naturligt peroxidblont hår, förkortade "pek-tår" osv."
DM - "Vi förstår..

Hur många kloningar är nu genomförda och när kan vi förvänta oss att se dem i VIP-köerna runt Sture-plan?"
Jan(harklar sig) - "Tyvärr så är vi inte riktigt där ännu. VI har just börjat tvivla på vårt val av surrogatmammor till de små blondinerna. Allt som är nytt tar tid!"
DM - Vad var då det lilla problemet?
Jan - Vi hoppades på naturlig permanent, men så här efteråt, så var Får kanske inte det bästa valet...

DB - Avslutningsvis vill vi fråga - Har du aldrig haft en patient som varit så vacker att det helt enkelt inte gått att förbättra?
Jan(skrattande) - "Jag brukar säga så här" - "Om det kliver in en ung vacker 18-årig kvinna genom klinik-dörren - Vem är då JAG att säga att hon duger??"

(Jan och hans likar gör självfallet en del nytta, men detta hindrar dem inte att sko sig på unga människors osäkerhet och ofullständiga självbild.)

No comments:

Post a Comment