Sunday, March 27, 2011

Chrystal Harris, Hugh Hefners nya fästmö - Stäms av offentlig toalett!

Det var efter vissa uttalanden, som Chrystal, 24 år, gjorde i en radio-intervju som fick den offentliga toaletten i Central Park, New York, att reagera. Stämningen, som inlämnades under gårdagen till domstolen i Los Angeles, anklagar stackars Chrystal för både förtal, ärekränkning och det mycket allvarliga brotten, mened.

Samtidigt pågår en enorm lager-rensning runt Amerikas herr-ekiperingar i svallet från förlovningen mellan Hugh, 84 år, och Chrystal, 24 år. Nu vill alla män över åttio trava omkring i vid pyjamas och morronrock då man ser vilken "babe-magnet" det verkar vara.

Vad var det då som var så farligt med lilla Chrystals intervju?
Samtalet handlade om det nya förhållandet och hur det var att älska med en så mycket äldre man som lilla skrynkliga Hugh?

Chrystal, som har en brokig bakgrund svarade - "Ja det är inte värre än att städa offentliga toaletter... Det luktar avskyvärt och ser för j-ligt ut, men man försöker tänka på annat o titta bort.. och nån måste ju göra det?!"

Den Offentliga toaletten i Central Park menar, i ett uttalande, att "Ingen offentlig toalett luktar så illa och det vet hon mycket väl!!"

 Vi på DM kommer att hålla ett öga på rättsskandalens fortsättning, var så säkra!

(Lille Hugh är kanske världens mest patetiska man, utanför Europa(ingen spöar dvärg-parodi-mannen Berlusconi) med en lång karriär i lik-riktar-branchen..)

No comments:

Post a Comment