Tuesday, April 5, 2011

Daniel Nyhlén rasar mot MSNs "rasist-skämt!"

(idag e vi ute på uppdrag å därför blir det en repris av vår favo-nyhet de senaste veckorna)

Chefredaktören på Improveme.se, Daniel Nyhlén, är upprörd och hotar att avsluta samarbetet med msn.se efter deras senaste rasist-video!


"Det är fruktansvärt att ett så stort media som msn.se kan gå ut och peka ut en folkgrupp som sämre än någon annan. Vi lever i ett modernt samhälle och detta trodde jag hörde en svunnen tid till" - säger en upprörd Daniel till DM.
"Människor kan väl inte hjälpa vem de är? Jag tycker msn.se ska be om ursäkt till de utpekade och omedelbart sluta ge sig på denna redan utsatta grupp!"- vidhåller han.

(Som DM tidigare avslöjat så består ju hela redaktionen på improveme.se av blonderade kvinnor och de har all anledning att vara upprörda.....)


"Nej, jag förstår inte hur de tänker!? Här har de hela Bonnier-koncernen i ryggen och så ger de sig på oss!! Det finns ju mängder av andra, mindre värdefulla grupper att ge sig på, som Somalier, judar, fattiga, muslimer, Turkar och homos de kan driva med!" avslutar Daniel.
Fortsättning följer...


(Msn.se drar sig inte för att förstärka fördomar och kasta på alla som inte förväntas försvara sig. Detta blir istället underhållning)

No comments:

Post a Comment