Tuesday, April 12, 2011

Fredrik & Filip inför NOLL-tolerans i nya Tv-showen!!

 Ja, nu har Sveriges gubbigaste 30-åringar fått nog!
Det är med nya TV-showen som tydligen handlar om att visa en massa gamla klipp från Nittio-talet och gräva fram kända mäns gamla försyndelser...

Fredrik förklarar: -"Ja vi fick ju en hel del kritik efter vår första tv-succé, - att vi hade med för få kvinnliga gäster. Jag menar vi trivs ju bäst i manligt sällskap och Filip har ju flera gånger fått kraftiga utslag, då han suttit för länge i ett rum med kvinnor, Så kallade Cjuuties eller tjej-basiller som sjukdomen väl heter här i Sverige?!"

Se så förstörd FIlip blev efter bara fem minuters intervju med en kvinna!

Efter detta så infördes max 20-regeln i alla deras succéer, dvs det skulle helst gå en kvinna på fem gäster. Grabbarnas ställde då som krav att alla kvinnliga gäster skulle va snygga, ha konstgjorda bröst eller åtminstone ha haft sex i tv. Till sist fick grabbarna gå med på att undantag kunde göras med fula o-opererade gäster, OM de var väldigt roliga och inte för konfronterande, som Babben till exempel.

Men NU har alltså Fredrik och Filip tröttnat. "Ja, nu får det räcka" menar Filip,  "vi känner oss helt enkelt inte trygga i en mixad miljö längre! Och nu när vi är så enormt kända känner vi att vi kan ställa krav!"

Därmed basta!
Och som alla som såg premiären av Nitti Leaks är det numera 100% manliga gäster som gäller för grabbarna grus!


(SVT blev i veckan kritiserad för sina manliga programledare men faktum är att Kanal5 sedan länge varit Världs-ledande i ensidig programledartyp.)

No comments:

Post a Comment