Wednesday, April 6, 2011

Nya EU-riktilinjer för kvinnor klubbas!

Efter år av utredningar och remiss-instanser har nu EU äntligen kommit i mål med det enorma material som legat till grund för den nya certifieringen av vad som får kallas kvinnligt inom unionen!

EUs Genus & Heminrednings-kommissionär, Silvia Beluskålni, säger till DM - " Vi har pratat med tusentals proffs inom skönhets, mode och plastikkirurgin och sedan analyserat materialet noga. Detta underlag har sedan gått på remiss runt Europa och slutligen sammanställts till ett fantastiskt genomarbetat förslag. Så, från och med den 1 maj 2011 gäller de nya reglerna för kvinnligt & feminint i hela EU-området!"

Så här ser den nya EU-definitionen ut:
 Bröstmått 98 - 102 cm
Midja         64 - 67 cm
Höfter        96 - 101cm
Längd      172-178 cm
Vikt            43 - 49 kg

Och Snygg!

DM -"Detta låter ju fin-fint, men vad säger ni till de 98 % av Europeiska kvinnor som inte stämmer in på EUs nya definition av kvinnligt?

Silvia -" Det är nya tider nu och de får väl helt enkelt anpassa sig! Endera leva utan att känna sig kvinnliga eller feminina och kanske kalla sig halv-män, andrasortering eller något annat?! Själv är jag precis på väg till kirurgen, så om du ursäktar..."


(Genom att konsekvent marknadsföra ett ideal som bara stämmer in på ett fåtal, om ens det, försöker Skönhetsfabrikernas diktatorer sno normen. Det borde räcka med att födas för att få kalla sig kvinnlig!(Annonsen är för övrigt INTE fejkad))

No comments:

Post a Comment