Tuesday, April 19, 2011

Kvinnohatarportalen Improveme.se - mot nya höjder!

Daniel "Nyllet" Nyhlén och hans blekta anhang på Bonniers slagskepp, improveme.se, fortsätter i sin motsägelsefulla brist på journalistik, att publicera idiotier.

I dag kan man läsa hur de ger sig på en fotomodell vid namn Gisele Bundchen, som tydligen ingen vill se naken??! Och för att verkligen understryka detta publicerar dumbommarna på redaktionen ett tolv-sidigt bildspel med modellen som INGEN vill se!?


I gammalvanlig skvallertradition så jagar hela medievärlden någon, för att sen snurra runt och i stället anklaga samma person för att vara en media-apa som ingen vill se...

Vi på DM, ringde "Nyllet" för att reda ut detta:
DM - "Tycker du inte ändå att det är något paradoxalt att först säga att INGEN vill se henne och sen publicera drösar av bilder på na??
Nyllet -  Para..vadå?

(Improveme.se påstår sig ha en miljon unika besökare i veckan. Med ett namn som rimmar med Du duger inte, uppmanar DM alla att se till så att det blir betydligt färre i nästa vecka! VI hyllar mångfald och vi gillar dig och oss själva som vi är)

2 comments:

  1. DM får tydligen hålla koll på google, för deras reklam app verkar ha svårt med att tolka ironi och drifter.
    Om inte detta regleras kommer vi självklart att ta bort alla köpta annonser.

    /Red.

    ReplyDelete
  2. Och om ni som besöker DM skulle kunna att undvika att klicka på reklamlänkar om Thailändska fruar o liknande och mer på annat, så är vi hoppfulla att de snarast försvinner.. annars som sagt..
    Men så länge vi har annonser så blir det ju lite pengar till FRIENDS.

    /MM

    ReplyDelete