Friday, April 22, 2011

Gry Forsell får sparken från Big Brother!!

Nyheten slog ned som en komet i det Forsellska lägret.... DM var där!


Efter succén med Big Brother i nya TV11 tänker nu kanalen satsa på en Celebritty-version till hösten. Man har under våren börjat med hemliga casting- och provinspelningar med diverse halvkända typer.  

Gry som till producenterna erkänt att hon själv ville stiga in i huset fick de att gå med på att ge henne en testfilmning. Fröken Forsell filmades under en dag, i hemmamiljö och sedan visades klippet för en testpublik på 50 typiska Big Brother tittare(12 åringar).

Efter en minut började alla skruva på sig. Efter fem minuter hade 14 somnat. Efter tio hade 9 rusat där ifrån, 20 sov som stockar och bara en satt kvar och tittade(det visade sig senare att hon drabbats av narkolepsi efter en vaccinering och faktiskt sov sittande med öppna ögon!!).

DM ringde förståsss demon-producenten Pelle Porseryd som förklarar - "Jo idén bygger ju på att få ett gäng trista folk & supa till, bryta ihop och göra bort sig och vi tänkte varför inte skicka in B-listan i huset..?  Vi insåg ju inte att utan manus så e  Gry Forsell kanske Sveriges tristaste människa(lång suck)... Under screeningen så stannade studioklockan 4 gånger..och den är dessutom digital !!

(I höst när TV11s tittare får se Svenska Kändis Big Brother ha premiär, är Gry ersatt av Thomas Östros..)


(Är vi så vana med den här sortens program, som går ut på att vi ska tycka att de är ideoter, att vi inte reagerar när människor utsätts och mår dåligt..?)

No comments:

Post a Comment